Иуантонг Вуки је један од кинеских добављача који воде у индустријским гасовима, медицинским гасовима и пружају услуге повезане у 75 земаља и имају више од 200 запослених. Иуантонг на бази константно ажуриране технологије за купце иновативним решењима, производима суви лед, ваздух (кисеоник, азот, аргон, ретки гасови) и све врсте других гасова, укључујући водоник. Нудимо нашим купцима многе свакодневне животне неопходне производе као што су напитак, заштитни гасови паковања хране, болница и породична терапија као што је медицински кисеоник, индустрија полупроизвода за ултра чист чисту воду и гасове на десулфуризацију, итд.


Иуантонг Вуки је увек био посвећен одрживом развоју и заштити живота. Основали смо 2000. године, на основу принципа управљања предузећем успели смо успоставити повјерење и транспарентан однос са нашим акционарима. С обзиром на то да су Иуантонг Вуки први финансијски извештаји објављени 2000. године, Иуантонг Вуки задржава сталан раст продаје и добит преосталих. У 2016. години имамо продају од преко 50 милиона. Скоро 60% наше продаје су ван Вуки-а.


Предузеће Иуантонг Вуки се шири у већини индустријских области у Кини: северно од Пекинга, Тиањин, Лиаонинг, Шандонг, источно од Шангаја, Јиангсу, Зхејианг, Западни Сицхуан, Хубеи и Гуангдонг на југу. Иуантонг примењује своје искуство у области индустријских услуга у напредној кинеској економији.